Lirik Lagu Jovita Aurel Kesel Ati (Reggae Version)

Artis Jovita Aurel
judul Kesel Ati (Reggae Version)
album Kesel Ati - Reggae Version 2019
genre Reggae
rilis 17 September 2019
DItambahkan 18 September 2019
Ulasan
0 out of 0 Review(s)

Lirik Lagu "Kesel Ati (Reggae Version)" dari Jovita Aurel. Lagu ini ada di dalam album Kesel Ati - Reggae Version 2019. Situs Web ini tidak menyediakan Download Mp3 Kesel Ati (Reggae Version), Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya. Selengkapnya Lirik Lagu Kesel Ati (Reggae Version) yang dinyanyikan oleh Jovita Aurel. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Biodata Jovita Aurel

Lirik Jovita Aurel Kesel Ati (Reggae Version)

kesel atiku sabar ngerteni
ngempet loro neng ati
tresno karo kowe opo kudu larane
nangis batin nganti koyo ngene

wes dek aku seng mundur
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
jalin cintane bubrah roso ati ra nggenah
aku pengene pisah nanging sliramu wegah

wes aku rak kuat aku tak sek minggat
tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan
tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi ati

ra kuat aku nyekso batin lan atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

wes dek ikhlasno aku
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

njero dodo uwes nerimo
aku mung iso ndonga kowe gandeng lanangan liyo
aku tak seng lungo atiku loro

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi ati

ra kuat aku nyekso batin lan atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

ra kuat aku nyekso batin lan atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane