Lirik Lagu Xaluna Ora Pantes

Artis Xaluna
judul Ora Pantes
album Single
genre Pop
rilis 04 October 2019
DItambahkan 04 October 2019
Ulasan
0 out of 0 Review(s)

Lirik Lagu "Ora Pantes" dari Xaluna. Lagu ini ada di dalam album Single. Situs Web ini tidak menyediakan Download Mp3 Ora Pantes, Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya. Selengkapnya Lirik Lagu Ora Pantes yang dinyanyikan oleh Xaluna. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Biodata Xaluna

Lirik Xaluna Ora Pantes

Susah tak lakoni
Abot tak rasakke
Yen aku berjuang dewe
Dongaku ngo kowe
Perhatianku ngo Kowe
Neng raono balesane

Ngampet loro meneh
Awan bengi ku gemati
Neng koe luweh
Aku seng salah
Tiwas aku jeru
Du tresnaku seng mbok tunggu

Kusadar Aku ora pantes
Duweni atimu lan dadi konco uripmu
Aku raiso nuruti kabeh
Seng dadi penjalokmu
Saiki batinku ke iris
Neng jero atimu
Jenengku wes ra tok tulis
Yo mung siji jalokku
Tak ilang
Tulung kenangen aku

Aku bingung Sik mbok golekki Ki wong sek kepiye to
nguyak ki Ono kesele lho
wes aku mandek ngarep-ngarep atimu
Uyaken donyamu dewe kono
Sesuk nek koe kelaran rasah sambat ro aku
kui mungkin karma mu
Koe bakal ngrasakke
Opo seng tak rasakke saiki
Yowes!

Ngampet loro meneh
Awan bengi ku gemati
Neng koe luweh
Aku seng salah
Tiwas aku jeru
Du tresnaku seng mbok tunggu

Kusadar Aku ora pantes
Duweni atimu lan dadi konco uripmu
Aku raiso nuruti kabeh
Seng dadi penjalokmu

Saiki batinku ke iris
Neng jero atimu
Jenengku wes ra tok tulis
Yo mung siji jalokku
Tak ilang
Tulung kenangen aku

Abot pisah karo kowe
Guang crito asmoro
Mung tekan semene
Raiso di pekso
Lilo Sayang aku lungo